Zaštita osobnih podataka

Kako bi i dalje nastavili od nas primati podsjetnike, ponude, obavijesti ili pozivnice, molimo Vas da ispunite slijedeći kontakt obrazac, i date nam privole za svrhe koje Vi odredite.

  Dozvoljavam da Sopex d.o.o. prikuplja moje gore navedene kontaktne podatke i koristi ih u sljedeće svrhe (molimo, označite ako se slažete sa obrađivanjem vaših osobnih podataka u navedenu svrhu)

  Slanje podsjetnika za uslugeSlanje ponuda i obavijesti o ponudama i uslugama (newsletter)Prikupljanje vaših stavova o proizvodima i uslugamaSlanje pozivnica na događaje

  Prijenos i obrada

  Budući da suglasnost za korištenje Vaših podataka u sve prethodno navedene svrhe može obuhvaćati obradu i prijenos Vaših podataka drugim članovima Sopex d.o.o. te agencijama za ispitivanje javnog mnijenja angažiranim u svrhu ispitivanja tržišta i analize zadovoljstva kupaca, Vaši podaci se mogu i njima proslijediti. Podaci se neće prosljeđivati trećim osobama izvan ovih okvira.

  Informacije o Vašim pravima

  Više informacija o zaštiti vaših osobnih podataka i pravima koja iz nje proizlaze možete pročitati na poveznici: Pravilnik o privatnosti

  Preferirani način kontakta

  E-mailTelefonPošta

  Ova web stranica zaštićena je s reCAPTCHA te se primjenjuju Google pravila privatnosti i uvjeti pružanja usluge.