PREMIUM BLISS tretman pomlađivanja usana mezonitima

PERIORALNA REGIJA

Ništa ne prenosi senzualnost poput usana - zdrav i sretan osmijeh je općenito prihvaćen kao najatraktivniji element za žene i muškarce svih dobnih skupina. Usne su nevjerojatno izražajne i najmanjim pokretom usana izražava se raspoloženje i humor.

Poznato je da je lijep osmijeh jedan od najbitnijih faktora u ljepoti lica. Pune i lijepo definirane usne predstavljaju mladost, ljepotu i privlačnost. Čimbenici koji utječu na lijep i zdrav osmjeh nisu rezultat samo zdravih dentalnih i koštanih struktura, već potječu i od lijepe kože i potkožja te masnog tkiva i tonusa mišića perioralne regije. Prvi znakovi starenja u perioralnoj regiji najčešći su povod zbog kojih pacijenti traže estetske zahvate.

Dobro je istaknuti klijentima kako može biti vrlo žalosno izgubiti mladenački osmijeh radi znakova starenja kao posljedica loših životnih navika i mimike tuge ili ljutnje. Tretmanima Premium Bliss mezoniti može se efikasno zategnuti opuštena koža lica perioralne regije ili naglasiti konture usana.

KOREKCIJA KONTURE USANA PREMMIUM BLISS mezonitima

Tretman Premium Bliss mezonitima efikasna je i brza metoda pomlađivanja usana. Vrlo jednostavnom aplikacijom mezoniti, posebnom nekirurškom tehnikom postiže se korekcija konture usana, naglašavanje Kupidovog luka i vermilion ruba usana te vrlo diskretno povećanja volumena usana.

Za koga se preporuča Premium Bliss tretman usana mezonitima?

Preporuča se za klijente sa prvim znakovima perioralnog starenja, pojavom perioralnih vertikalnih bora „smoker/barcode lines“, kod početnog gubitka volumena usana te u slučajevima sa genetski tanjim usnama. Također mezoniti se koriste kod klijenata sa dobro očuvanim volumenom usana, ali koji traže suptilniju konturu usana.

Premium Bliss mezoniti, građene su od PDO, polydioxanona, tvari koja prirodno stimulira proizvodnju kolagena u srednjem sloju kože stvarajući čvršću i mladenačku teksturu.

Rezultat je višestruki: izražena kontura usana sa laganim podizanjem rubova usta i naglašen volumen sa očuvanim prirodnim izgledom!