Tretman PDO mezonitima tijela

Mezolifting - tretman tijela PDO mezonitima “Body mesolifting”
Rješenje za vaše tijelo nakon gubitka viška kilograma

Tretman PDO mezonitima tijela je revolucionarni estetski tretman koji zateže opuštenu kožu, obnavlja mladenački izgled i donosi spektakularni lifting efekt. Starenje, često variranje tjelesne težine, veliki gubitak kilograma u kratkom vremenskom periodu i neizbalansirana prehrana uzrokuju slabljenje potpornih vezivnih struktura kože. Sve ovo dovodi do izrazite mlohavosti i opuštenosti kože kritičnih područja tjela; trbuha, prsa, ruku, bokova, bedara, koljena te lica i vrata.

Mezolifting se preporuča kao najoptimalniji nekirurški estetski tretman nakon gubitka značajne tjelesne mase. Veći gubici kilograma u period od nekoliko mjeseci ostavljaju opuštenu i vrećastu kožu na pojedinim djelovima tjela; te nemogućnost zadovoljavajućeg učvršćivanja tjela intenzivnim trenizima.

Mezolifting donosi odlične lifting rezultate bez podvrgavanja općoj anesteziji. To je tzv “walk-in-walk-out” procedura, idealna za sve one koji traže minimano invazivne lifting estetske tretmane bezobzira na dob i spol. PDO mezoniti se u potpunosti absorbiraju nakon 6-8 mjeseci a rezultati traju od 1 do 2 godine ovisno o težini slučaja. Polydioxanone, PDO materijal potiče proizvodnju potkožnog kolagena što znači da će se kvaliteta kože postepeno poboljšavati čak i nakon apsorpcije niti.

Područja aplikacije

Osim područja lica, ciljane regije za tretmane PDO mezonitima su: vrat, dekolte, ruke, trbuh, bedra, koljena, stražnjica itd.

Prednosti:

  • nema rezova i nema ožiljaka

  • kratka faza oporavka, pacijent može odmah nakon tretmana krenuti sa svojim svakodnevnim aktivnostima

  • zbog biorazgradivih niti nema komplikacija

Sigurnost tretmana mezonitima osiniva se na primjeni najviših standarda medicinske struke:

  • mezonite apliciraju samo certificirani i obučeni doktori medicine

  • tretman se izvodi u sterilnim uvjetima

  • mezoniti, kao medicinski proizvod, moraju posjedovati CE certifikat te biti odobreni od strane državne Agencije za kontrolu lijekova i medicinskih proizvoda matične države


Hit tretman PDO mezoniti - koljena!

Postoji sve veća potražnja za neinvazivnim liftingom i zatezanjem kože koljena i lakta. Dok se estetska medicina fokusira na pomlađivanje lica I vrata, istovremeno se ignoriraju opuštena koža laktova i koljena koji su isto značajni znakovi starenja. Prirodno područja koljena i lakta imaju vrlo opuštenu kožu koja omogućava velike pokrete u tim zglobovima. Međutim, vremenom, ova koža je izrazito izložena sunčevom djelovanju, učestaloj ekstenziji i fleksiji što uzrokuje ubrzano starenje i opuštenost kože tog područja.

Tretman pomlađivanja koljena PDO mezonitima daje odlične rezultate. Primjenjuje se u slučajevima jake opuštenosti i obješenosti kože koljena, gdje se mezoniti postavljaju u mrežu iznad prednje strane koljena ili kružno oko koljena što potiče proizvodnju prirodnog kolagena kože. Rezultat je zatezanje i podizanje opuštene kože.